Home » , » haiwan yang jarang kita temui

haiwan yang jarang kita temui

suka pergi zoo?? kalau pergi zoo korang tengok apa??
harimau?? gajah?? buaya?? kuda kepang??


jom kita tengok beberapa haiwan yang agak pelik dan jarang ditemui..

the naked mole rat..
      


baird tapir..cipan bermuka cipanzee


naga komodo ataupun biawak komodo...popular diindonesia..sejenis pemangsa yang merbahaya


little lorikee..entah apa tak tau..sejenis naked bird jugak kot


mata mata turtle


sloth


oriental yeti..dah macam kain mop..



nak kata babi hutan lebih kurang..the warthog

4 ulasan:

cik sakura berkata...

memang pelik ni..tak pernah lihat sebelum ni..

azizul berkata...

cik sakura: abadikanlah gembar-gembar yang saya pamer kat atas tu...

saya pun kutip kat google..

Khairil berkata...

tengok binatang yang nama dia oriental yeti tu ingatkan sniper...hahaha

senyumSOYA berkata...

sloth tu pndai berenang n lagi laju dri dia naik pokok..hihih

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink