Home » , , » ranking jenama laptop terbaik 2011

ranking jenama laptop terbaik 2011

haaaaa...laptop korang jenama apa???
jom tengok ranking ni dulu...

pesanan kepada yang nak beli laptop baru tu..
anda dinasihatkan supaya melihat ranking ni dahulu..
dan lepastu spesifikasi laptop tersebut..
dan barulah tengok harganya...hehe..
jangan tersilap beli..

nanti..mulalah mengadu
"aduh laptop takda grafik card/grafik kurang..tak boleh main game"
" aku baru beli laptop ni tapi apasal slow sangat dan kerap hang"

dan bermacam lagi aduannya

klik untuk tumbesaran yang sihat dan kuat


jenama laptop aku tak da pun..

6 ulasan:

saya YANA berkata...

tempt ke 5.. haha

azizul berkata...

asus pun ok..dapat processor i7 pulak..peh..

cik sakura berkata...

hee..teringat masa zmn study dulu..sampai 2 kali beli lappy acer..cian papa..

sya :) berkata...

asuske 5 ke ? huhu

nana riduwan berkata...

yeay!! nobo 4..bila nk dapat apple ntah.. :(

syaz@rozelt berkata...

sy pon asus jugak~asus best..bateri tahan lama~

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink