Home » , , » jawatan kosong,job vacancy

jawatan kosong,job vacancy

mata dah mengantuk..saja try cari jawatan kosong pasal minggu depan start cuti 4 bulan,...
dok menyangak kat rumah baik kerja kumpul duit boleh melamar vespa lagi sebijik..hehehe..
tiba-tiba .keluar yang ni..
ini adalah yang perlu dibuat...tiada permohonan bagi telah menyertainya...dituntut dan gajinya amat besar buat seorang muslim..

bukan jawatan makmum saja tau...imam pun dah berkurang..kita sebagai pelapis-pelapis muda ni laaa nak tunjukkan bakat dan teladan yang baik..
mana tau boleh jadi imam masjid dekat qariah kita....memang berebut orang  nak buat menantu...alamak kesitu pulak aku...
ya lah sapa taknak bermenantukan seorang imam..dan bersuamikan imam yang soleh...lega hati mak mentua dah tak risau pasal anak mereka...

apa aku melalut ni... mengantuknya mata... semalam tak boleh tidur..harini mengantuk awal pulak..adus melalut lagi..
okay-okay takat ni saja...selamat malam..dan selamat beramal..

4 ulasan:

z3yr4 k3ch!k berkata...

heheh. yeah. correct. bole keje jd penganggur yg soleh , solehah dan berjaya. hu hu

Aku Skema berkata...

ni baru org panggil kerja bertauliah lagi penuh kebaikan

cik sakura berkata...

insyaALLAH..selamat beramal..

♥ qyla ♥ berkata...

luar biasa :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink