Home » , » ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..




" ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ? "

soalan yang best dan memikat minda...

jika kekasihku dikebas orang..apa yang aku buat..


bagi aku..redha jer la... nak buat macammana... dia yang lari dari kita... bukan kita curang kat dia... ceeh ayat control la ni..

tapi dalam hati..sanggup dia tinggalkan aku...
"masa i habis aku kat you macam tu ja..tu masa bukan duit lagi tu..

"banyak awek lain mengorat i tapi i buat tak tau jer..sebab i sayang you..tapi you baru sorang mengorat dah dikebas"

...haha..

walaubagaimana sekali pun...memang betullah... buat relax dah la... tenangkan jiwa tenangkan fikiran... tak payah nak sedih lebih lebih...mungkin dia bukan jodoh kita...banyak lagi

cuba tanya dia apa kesalahan kita dan kenapa beralih kat orang lain dan apa sebabnya...adakah kita yang bersalah??

selalu perempuan mesti kata macamni,,"you yang tak sayang i"..padahal dia yang beralih kat orang lain..kita tak buat apa-apa pun...kena tuduh lagi..adess

dia boleh bahagia dengan orang tu..
kita pun rasa bahagia jugak tengok dia bahagia..

walaupun hati kita panas membara...macam nak cepuk berdarah mulut jer mamat perampas tu ingat kita sebagai gentleman perlu bertindak profesional...
tak boleh gaduh mungkin suatu hari nanti kita dipertemukan dengan yang lebih sempurna buat kita... mana tau... jodoh itu ketentuan tuhan..


erhmm...petik gitar kapok je laaa...menyanyi lagu kau dipaksa aku terpaksa..kumpulan scan tu

7 ulasan:

miszzyumiew berkata...

menangis puas2 . .

Syuxer berkata...

kalau aku..emm..wat bodo jela..dia pegi tak setia..so kita cari yang len..jgn dikenang cinta yang tak setia

cik sakura berkata...

belum buat lagi..baca cerita azizul dulu..

Cik Kamoo berkata...

redha sahaja....sabarkan diri. manatahu pengganti lebih baik...

Lulu caldina berkata...

Owh...betapa teringinnya nak join segmen ni... tapi line tenet seharian lemau..huhu

NiSha berkata...

like the song.. oldschool tu zizul.. huhuhuhu


NiSha

Mira Zali berkata...

macam kelakar pun ada..
wat dialog.. hehe.. gud2.. ^_^

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink