Home » » Saya Rakan SyoknyerBlogging Paling Sporting

Saya Rakan SyoknyerBlogging Paling Sporting

tak de keje..tak de keje..
hahaha...
tiba-tiba saja aku check msg aku dalam syoknyer blogging...
ada kontest laa....
dalam pencarian blogger paling sporting ni..suruh posing maut siap..
adus...memang susah aku nak tunjuk muka..tapi sporting punya hal..tak de masalah..

okeh-okeh..aku try,.em...1,2,3...




ni je la yang aku mampu..kalau jumpe hon-hon yer....pin..pin..vespa nak jalan dah...

ops jap.. kalau menang dapat apa?
blog korang akan diiklankan..
jom lah cuba nasib mana tau kena..
tak percaya?ragu-ragu?...dok garu kepala lagi?..jom klik sini-[Kontest] Iklan Free Di SyoknyerBlogging

12 ulasan:

cik sakura berkata...

good luck ye..

azizul berkata...

cik sakura,join lah sekali

mOon jOhari berkata...

semOga berjaya..!
chumil vespa..nak tumpang!
hehehehe

Ayie berkata...

Uhh.. tade no plate.. kene saman nih.. HAHAHA

Eichikatsu berkata...

semarrrrttt ni bro!
mau join jgk..tgu sat nk p amik photo taruk kt WP aku.

azizul berkata...

ayie : hehe...depan kedai..tumpang vespa orang..huhu

Khairil berkata...

wah..posing paling best sekali...semoga berjaya...

azizul berkata...

brader khairil: jom join sekali

!Oh! Azizah berkata...

best-best,.... kak OA nak join jugak la

cik arija berkata...

kite pn join jgak

azizul berkata...

join-join jangan tak join...kita tengok sipa yang sporting

Thalhah Amir berkata...

terima kasih sbb sertai. :) anda mmg sporting.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink