Home » , , » honda keluarkan model wave dash 110

honda keluarkan model wave dash 110

syarikat boon siew honda telah mengeluarkan sebuah model jentera baru benama wave dash 110...ini dapat menyaingi pengeluar lain sepeti hong leong yamaha yang mengeluarkan yamaha lc 135 5speed...ehm  dah bosan dengan model-model kapcai dan moped di malaysia ni...harga mahal kualiti tarak...minyak lebih sama ja asyik naik..

yang ni saja pengeluar kat malaysia mampu pasarkan...dengan alasan pasaran dimalaysia ni masih kecil?
jika dibanding dengan negara luar,,,dah bermacam-macam model yang lebih menarik dan gempak dikeluarkan,.




nampak macam menarik...

reka bentuk yang sporty dan agak skema..

2 ulasan:

Syuxer berkata...

aku dahla x berapa expert bab2 motor ni heheh..maen pedal je pulas minyak..pahtu angkat visor dan bagi peace kat awek comel..hahah

azizul berkata...

dah bosan bila tengok negara luar cam india dan indonesia keluar moto lebih gempak..negara kita? herm,,,,dah la ada speed cutting..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink