Home » » selamat hari jadi azizul

selamat hari jadi azizul

haha..aku dengan syok sendirinya mengucapkan selamat hari tua kepada diri aku sendiri..haha..

terima kasih juga kepada kawan-kawan yang wish dalam facebook dan sms aku..huhu..
korang memang terbaik...ingat jugak kat aku ae...


apa azam untuk usia baru ni..ermm

-nak kumpul duit leeer..pikirkan input untuk poket..bukan output dari poket..hehe
-nak belajar sungguh-sungguh leerr..macam-macam..
-nak besarkan badan dan boroikan perut..haha
dah la kot..nanti merapu jadinya...


dah letih dah mengadap buku ngan komputer ni..

8 ulasan:

el-janna berkata...

wa eppy besday~~~~~
semoga berjaya dlm hidup ye

azizul berkata...

insyaallah thanks you

Khairil berkata...

selamat hari jadi...moga panjang umur murah rezeki...aminn...

cik sakura berkata...

selamat hari lahir azizul..semoga dapat mencapai azam itu..hehe..

jehanfrhin berkata...

happy belated besday.. moga pnjg umo, murah rezki n tercapai segala azam 2.. besdey kta beza 1 ari..=))

fifymeow berkata...

hppy bday yaw.. :)

Orang Kampung berkata...

heppy birthday.
smoga brjya dlm hdup..

Daygku Nurhayatii berkata...

wahh. happy birthdayy. nak adiah! hahaha. ;)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink