Home » , » cara nak letak facebook comment box kat dalam blogspot

cara nak letak facebook comment box kat dalam blogspot

hehe..hasil sedutan ilmu dalam carian google..dapat satu cara nih..
apa kelebihannya...pembaca dari facebook jugak dapat mengomen hasil karya tulisan anda..ada 2 golongan lah yang komen dalam blog anda..golongan facebook dan golongan blogger..


macam biasa...bukak design..bukak html kod..kembangkan kod..muat turun templat penuh dulu kalau tak yakin...

nak tau cara seterusnya klik sini-Tutorial: FB Comment Box dalam blogspot.

bukan apa saya dapat ilmu dari dia..so promote lah blog dia sekali aeh...tak nak copy membuta tuli

4 ulasan:

Syuxer berkata...

info yang berguna..boleh pop up tak?

azizul berkata...

tak perlu popup kot...

Sharif Dez berkata...

Taip je, pas tu klik post. Senang kan.

blog sharifdez

azizul berkata...

batul tu...boleh ajak member facebook komen sekali

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink