Home » , » harga minyak naik? itu perkara biasa

harga minyak naik? itu perkara biasa

dengar cerita harga minyak nak naik lagi eh? ron 97 naik 20sen pulak dah rm2.90

baru-baru ni ada orang kata..rakyat jangan risau akan kenaikan harga minyak...minyak tak akan naik dalam tempoh masa terdekat..hermmm


apa-apa pun kena guna minyak jugak... naik tak naik penggunaan tetap sama...
jimatkan lah kalau nak ke suatu tempat gunakan jalan shortcut..
jimatkan penggunaan minyak...
tak payah la nak ajak family pegi jalan2 lagi..uhuu

moral value disini dah banyak kali dah naik..ini perkara biasa nak cba turunkan harga petrol..itulah luar biasa



untuk pengetahuan lebih mendalam-Petrol RON 97 naik 20 sen lagi menjadi RM2.90 - Malaysiakini

3 ulasan:

bersama kak Es berkata...

nak kata apa lagi...kita yang nak, kan?

mOon jOhari berkata...

pilihanraya nanti org x pangkah la...

Khairil berkata...

cicok kodok pun makan minyak...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink