Home » » perlukah menceritakan kita masih sayang kepada cinta pertama kita kepadanya

perlukah menceritakan kita masih sayang kepada cinta pertama kita kepadanya

selamat bercinta...
selama korang bercinta pernah tak pasangan korang atau pun anda sendiri bercerita tentang cinta pertama..pernah tak dia cakap..walaupun kita ni cinta ke berapa..tapi dia tetap teringat cinta pertama dia?

apa perasaan korang bila dengar macam tu...tak terguris ker?

tapi bergembiralah jika mereka menceritakkan mengenai cinta pertama diorang iaitu cinta mereka kepada allah....
walau apa jua sekalipun...ALLAH tetap yang pertama...biarlah rintangan melanda..allah tetap dihati...

pernahkah pasangan korang menceritakan allah sebagai cinta pertama mereka..jika pernah alhamdulillah,,,jika tak..kitalah yang akan menceritakan kepada mereka...

5 ulasan:

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n berkata...

sukar tuk mendapat psngan yg akn mengatakan cinta pertama nyer adalah kepada ALLAH.. huhu..

erm... hanya dia berada dekat xkire dalam apa jua keadaan.. ^_^

amna berkata...

alhamdulillah syukur..
sama2 kita jadikan ALLAH S.W.T sebagai cinta yang Agung & Utama

Syuxer berkata...

:)..saya setuju dengan bro..amat ramai pakwe/makwe tidak menceritakan Allah s.w.t sebagai cinta pertama mereka..Mungkin mereka hanyut dengan kesedapan cinta yang belum pasti tercipta sebuah mahligai sehidup semati..

cik sakura berkata...

mungkin tak ramai tapi ada segelintir yang mengungkapkan kasih sayangnya pada ALLAH terlebih dahulu..insyaALLAH..

Khairil berkata...

mungkin ramai yang jadi mcm tu pasai tak kenal Allah kut...wana'uzubillahi min zalik!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink