Home » , » yang tinggi itu cantik yang pendek itu cute

yang tinggi itu cantik yang pendek itu cute

tadi apa bila sedang melepak di kedai mamak..tiba-tiba sorang member aku bertanya..
kalau korang cari gf.yang macam mana korang minat?

yang tinggi ke yang pendek?

best jugak kalau dijadikan entri untuk malam ni..

bagi aku yang tinggi itu cantik


dan yang pendek itu cute..

yang kurus itu keding
yang gemuk itu chubby..hehehe

mate kecik tu shinchan,,
mata bulat itu dah macam anime..


tapi ikut cara penampilan seseorang..can cara pemakaian seseorang juga..ok

setiap orang mempunyai gaya penampilan yang tersendiri..jika kena dengan penampilannya maka terserlah lah kecantikan dan kehanseman yang dia ada..
yang penting simple dan tidak over-over..ok...




korang setuju tak??


8 ulasan:

Faziera berkata...

haha mate kecik sinchan, mata bulat dah macam anime..tu yang tak boleh blah tu..haha

singgah sini..^__^

✖sLp mE pLz™✖ berkata...

sy tgi orgnye so... urmm. haha

p/s:bru prasan mata i bulat mcm anime huhu..

azizul berkata...

faziera: tahan laaaa..
tolong tampar aku:peh..masuk baldi angkat sendiri laaa

hehhee

Cik Ila berkata...

yang baik itu budi,yang indah itu bahasa.hehehe
salam pkenalan.jumpa kt innit td.haha

Finaz Jaafar berkata...

oke fine kalo gitu kte cute ! lalala

cik sakura berkata...

hehe..comel entry ini..lain orang lain citarasa dan pendapat..yang penting biar sedap mata memandang kan..

miss flora berkata...

sinchan!!!

HAJAR hasan berkata...

err... fizikal x menjadi ukuran. sebab sye pun biase2 je. teehee~

tp, mestilah yg sesuai. kan kan kan!

pssttt: perbandingan tu tak boleh blaa~ sengal je! ;)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink