Home » , , » Vespa PX

Vespa PX

asalamualaikum..
dah lama nampaknya vespa degil tak buat review mengenai model-model vespa kan..
lepas ni nak buat review untuk bloglist vespa degil pulak..hehe..tapi lepas give away tamat lah yer... jumlah yang telah menyertai sudah mencapai 50 org..alhamdulillah...
ok lah sebelum melalut lebih panjang kita kembali ke tpik asal...

jika sebelum ni azizul hakim aka vespa degil dah buat review kepada beberapa model vespa..

boleh klik jika berminat untuk melihat-


- THE REAL MALAY MODS
- sejarah kura-kura besi

1- variasi Vespa Super
2- vespa doughlas review
3- jobot,vbb,kana,ayam bapak
4- vespa 90ss
5- sprint veloce
6- vespa klepet,body lipat..
7- lambretta review

kali ini saya nak review vespa model px pulak..

beza ketara yang kita dapat lihat vespa ni mempunyi signal berbanding keluaran sebelumnya..
vepsa px mula dikeluarkan pada tahun 1977..
mempunyai 4 kelajuan dan tempat tayar sparenya adalah di tepi dalam sidebox..
ia amat digemari oleh pencinta-pencinta vespa kerana kecantikan dan model ni tak lama sangat..
ia dikeluarkan dalm beberapa variasi 125cc,150cc dan 200cc..

mari kita lihat gambar..

                        
inilah ciri ciri model px
sungguh menarik,,, jujur aku idamkan model ni nanti dapat kot,,, mana tau ada untuk buat blog ni..hehe
golongan wanita lebih tertarik kepada model vespa PX/P series berbanding yang lain

inilah abg Lan simpang Renggam,jurutera  vespa terbaik..amat bergaya sekali dengan PX nya..




sumber pengetahuan dan gambiran-google

4 ulasan:

aNiss :):) berkata...

kalau vespa warne pink macam ade kat header lagi comel... ngeee =)

sweet stalker berkata...

teringin nak naik vespa..huuu

iemah berkata...

assalamualaikum...comelnya vespa...kalu bleh naik kn best...

umiliza989 berkata...

cantiknya vespa colour biru 2....

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink