Home » , » jana backlink dengan tynt,tak perlu disable copy and paste

jana backlink dengan tynt,tak perlu disable copy and paste

ramai blogger takut dan marah akibat entrinya dicedok bulat-bulat oleh copycat...
senang-senang ja copy bulat-bulat kan
ramai yang disable penggunakaan right click kan,,,
tapi apa pandangan orang lain...
orang ni mesti kedekut...dan kita taknak tunjukkan yang kita ini kedekut..kan

perlu ker disablekan rightclick?

cuba kita gunakan kepintaran yang ada..
bila orang copy tulisan kita...kita akan jana backlink itu sendiri dengan perkongsian..

sekarang anda dah tak patah disable copy and paste..
semuanya diTynt Insight
anda hanya perlu mendaftar..
mendaftar sebagai publisher yaa..


dan tambah dalam html blog anda...
senang...
tiap-tiap minggu laporan akan diberikan kepada email anda..

7 ulasan:

sweet stalker berkata...

wahh..mcm best je. nak try lah..

huuu, mcm lah ade org yg nak copy atien punya entry..

izwanie azieda berkata...

wahhh best. tapi entri kite bkn best sgt pown kan. eh eh ada tabung kahwin kat tepi ni. kite klik erk. hee.

Makbed berkata...

thanks!

azizul berkata...

atien: mane tau...dari dok disable..kan2

izwanie azienda: thanks sebab klik..dapat 2 kupang...hehe

makbed: sama2 makbed

Eichikatsu berkata...

Dh pkai ni bro..mmg best function dia..:)

Alan Rizque berkata...

Wah memang menarik..sebabnya memang aku tak berkenan kalau off right klik ni..terasa macam menyusahkan orang dan diri aku sendiri..haha

atira syuhadah berkata...

kita dh buat . but ,tak tahu nk letak link tu kat mane ?

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink