Home » » exam?..aku tetap berdegil

exam?..aku tetap berdegil

alamaaak..esok dah start paper...
pembukaannya adalah peper exam elektrik dan elektronik..
aku bukan dari fakulti elektrik nak kencang bab elektrik ni...
hohoho,,,walaupun minggu ni exam..tetapi aku cuba juga untuk menguruskan blog azizul hakim yang tak berapa upaya ni...

korang doa-doakan lah vespa degil boleh jawab soalan exam dengan sempurna dan dapat keluar exam hall awal...kih..kih..

memang degil aku nih...

nak tengok jadual exam vespa degil semester ni?

tak payah laa..
malu laaa....APE??
nak tengok jugak...
Malu laaaa...
nak jugak ae?


k laaa...tunjuk

Timetable for Final Exam (Final)
27 april 2011 2.30p.m to 8.30p.m ~ Electric and Electronic Technology
28 April 2011 9a.m to 12p.m ~ TITAS
4 May 2011 2.30p.m to 5.30p.m ~ Solid Mechanics I
5 May 2011 9a.m to 12p.m ~ Engineering Mathematics
9 may 2011 9-12am bawah
11 May 2011 9a.m to 12p.m ~ Materials Science
11 May 2011 2.30p.m to 5.30p.m ~ Electric and Electronic Technology
13 May 2011 8.30a.m to 11.30a.m ~ Fluid Mechanics I

sape yang tengok ni...
vespa degil mintak korang semayang hajat yer dan doakan vespa degil jawab soalan dengan sempurna...

kalau salah silap tolong maafkan ya..maafin daku...
ok...
yang mana tengah amik exam tu pun vespa degil doakan korang dapat jawab dan suksess dalam peperiksaan (amiin)
semoga kita berjaya didunia dan diakhirat..

blog-blog jugak...study jangan lupa..ya

tulaaa kuat study sangat kecik-kecik dah pakai spek..hehe

9 ulasan:

Daygku Nurhayatii berkata...

Gud luckk ! allthebest vespa degil :)

azizul berkata...

ooh ya..thank you..

Aainaa berkata...

gud luck...gud luck....

aNiss :):) berkata...

GUD LUCKK.... CEPAT PERGIII STUDY.... ESOK EXAM....

azizul berkata...

aina; thanks

aniss: x tak..nak tido

Novelgurl berkata...

Allah..subjeknya =.="
Good luck!good luck ! hwaiting !
Aish..x payh de men blog g fokus lorh..hoho.

Farhana Jafri berkata...

all the best k! rapatkan hubungan dgn Allah and mnusia.. mnx restu parents.. study past questions.. i.Allah boleh buat :D

azizul berkata...

novel gurl : nak blog juga..mood degil

farhana: thanks ya

sweet stalker berkata...

good luck yeah! do ur best..:)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink