Home » , » maharaja lawak malam ni di astro warna

maharaja lawak malam ni di astro warna

yeh..hari jumaat datang lagi..
malam ni ader maharaja lawak...memang terbaik laaa
tapi perhatian dan pengumuman..
walaupun AC mizal dah umum banyak kali..
aku nak umum jugak..
malam ni maharaja lawak akan bersiaran kat astro warna 132...

pandai astro ea..buat macam ni..habis nak kene langgan mustika..

.tapi maharaja lawak punya pasal..tengok kat kedai makan pun tak pe...
boleh gelak ramai-ramai dengan member...lagi meriah..

kita tengok..minggu kedua dah sampai tengok kat luar studio..minggu ketiga pula bagai mana



aku tak sokong jozan..
aku tak sokong nabil..
aku tak sokong amir..

aku sokong yus...muka legend..tapi hati jambu..
hahahhaa...

korang pulak sokong sape?

2 ulasan:

Alan Rizque berkata...

Aku sokong Jambu..tak sangka mamat ni best giler..tak puas aku tengok banyak kali..

azizul berkata...

alan rizque: same lah kite..hahha..lawak dorang semakin best

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink