Home » , » gambar tandas yang pelik

gambar tandas yang pelik

selamat pagi isnin semua,,hai,,,
hari ni agak terlewat juga bangun,, ecece,,selalu lagi lewat,,,
bangun-bangun pagi aduhh,,, perut meragam,,, terus pegi toilet,,
sambil-sambil dalam toilet saya berfikir...
kalau lah ada toilet macam gambar bawah ni ok jugak...


                    kalaulah ada macamni memang pegi kedai pun bawak tandas....hahaha
                bestnya kalau ada tandas macam ni...dah macam tandas lady gaga
                   alamak...siapa punya design ni..rare..
                alamak,, yang ni lagi rare..hahaha..
                inilah tandas akuarium...cantik nya,,
                err,,, berani ke anda duduk atas ni....takut punggung kena ngap..
                                   ni tandas untuk ultraman... hahaha..kontraktor mana yang buat design bagunan macamni ha,,,

3 ulasan:

cik sakura berkata...

tandas pun dah mcm2 bentuk..

azizul berkata...

itu lah cik sakura otak manusia sentiasa kreatif dan kadang-kadang merapau

umiliza989 berkata...

kreatif betullah mat2 salleh nie...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink