Home » , , » jana pendapatan dengan berkempen

jana pendapatan dengan berkempen

pendapatan,pendapatan,ramai orang yang sanggup beralih kariernya dengan fokus kepada blog..
itu jika blog mereka dah stabil dan mereka yakin boleh buat duit dengan blog,,
bagi yang berblog untuk mengisi masa lapang pula..bagai mana?
kerja lagi,memikirkan blog lagi dan sebagainya..
sini ada satu info..

takder blog tapi nak buat duit dengan internet?
berblog tapi tak pasang iklan?
pasang iklan tapi takder orang klik?
unique visitor tinggi tapi tak tau nak pasang iklan mane?

berkempenlah dengan churp-churp..
mudah dan senang..hanya share iklan kepada rakan-rakan dan follower anda

churp-churp jugak akan memberi assignment kat korang..namanya scheduled tweet..

bagi yang belum mendaftar sila klik banner dibawah


Campaign

2 ulasan:

sabree hussin berkata...

jana pendapatan dengan churpchurp ni pun bukan mudah kan.. ada chalengge tersendiri

azizul berkata...

betul tu..bukan senang orang nak bagi duit,,kena ada usaha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink