Home » , , » bersantap sedap diwarung mak janda

bersantap sedap diwarung mak janda

harini kami nak lunch di warung mak janda,,,
hahaha..sapa nak ikut..
sedap makan kat warung ni..
sambal tumis,sampai belacan..bermacam sambal..
udang harimau pun ada..
nama kedai tu nama lain..kami ja panggil restoran tu warung mak janda..
memang best dan harga berpatutan..
kenapa kami panggil janda..
biarlah rahsia disitu.....

3 ulasan:

manggosteen berkata...

pergh/.mmg mengancam la udang tu..kat tmpt aku ada gak kedai mak janda..kitorg panggil kedai kak jan..tapi dia bukan janda..cuma pakaian dia ala2 janda berhias..kekeke/..hot giler..

azizul berkata...

tu la pelaris namanya...haha

Khairil berkata...

selalunya kedai makan yang kerap jadi port dgn kawan2 akan dipanggil dgn nama lain..contoh mcm port lunch aku dgn kwn2 kami panggil Bayan Bistro walhal bukan taraf bistro pun (kedai makan ala2 kampung saja)...

p/s: terliur lidah & gigi tgk udang masak sambal tumis tu...perghh...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink