Home » , » SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


opss..wo!wo!wo!..jangan klik banner...

kalau nak join klik sini- SEGMEN : AWOK BLOGGER BARU YER ?
haa..terus bersantai ke blog abg BEN..

okeh setelah lama dan taktau nak buat apa..baik join segmen ni...tambah kenalan..biar saling mengenali agar hubungan lebih erat sesama blogger..

soalannya

Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda ?

saya mula mengaktifkan jari jemari saya yang keras ni sejak akhir tahun 2010.yang mempengaruhi saya adalah sukan sesiapa..dan bukan apa...sebenarnya rakan-rakan facebook yang banyak mempengaruhi saya untuk mula berblog..

kenapa facebook? bila bukak facebook asyik-asyik tengok ada orang promote blog diorang..macam best ja..cubalah untuk menulis blog..dah boring dengan facebook ni..serius..sekarang blog 1st bagi aku dan facebook 2nd...twitter 3rd..
ingatkan nak promote barangan jualan jer..tapi dah bosan asyik berjual barang..mulalah menulis entri-entri yang lebih menarik..wow..dapat sambutan..walaupun kurang.

tapi tak apa,ia sebagai titik langkah pertama..usaha lagi.mula-mula pakai link merapu.."pedachepallar" agak kasar disitu...ha..tukar link jadi "azizulhakim91"
lenih senangkan nak ingat aku..ingatkan nak buat link "santai bersama azizul hakim" hehehe.

sumber inspirasi saya siapa?
dalam dunia blog dan untuk maju kehadapan didalam dunia blog ni sumber inspirasi saya adalah ni haa..tuan punya segmen abg BEN ASHAARI
serius mula-mula aku tak kenal siapa dia.bila masuk dalam page santai bersama BEN ASHAARI owh patut la ramai yang mengatakannya..tengok bilangan visitornya panjang berjela...

bila la aku nak dapat memeriahkan dunia berblog ni macam abg BEN ASHAARI buat sekarang ni..serius blogger ada buat tapi tak banyak sambutan.. abg BEN ASHAARI siap boleh buat game lagi.lain dari yang lain..blogger lain takat buat kaontest dan giveaway jer,, abg BEN ASHAARI dah buat gegar 1000 blog,game antara blogger dan lain-lain lagi..harap-harap abg BEN ASHAARI lepas ni dapat bagi banyak lagi tips untuk kami yang baru macam ni yar..

majulah blogger malaysia..

20 ulasan:

cik gege berkata...

dtg jengah-jengah dr blog Ben Ashaari... cik gege pun join tau..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

bersama kak Es berkata...

ziarah sini juga:)

nur berkata...

semoga terusmaju dlm berblog ye.. caiyokk

MYVI berkata...

nice entri...keep it up

putERi-kAtEk berkata...

salam kenalan......keep it up!!

solo molo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

MissNaL berkata...

salam perkenalan jugak azizul.;p


http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ berkata...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

nadiemsharmz berkata...

salam....
golek2 dari segmen incik beng!
hepi blogging!!!....

osHin berkata...

singgah dari blog ben :)

fuuyooh berkata...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

4k3m[PIJA] berkata...

singgah dari segmen abg ben =)
salam kenal...
keep blogging yarh !

Pembawa_Wacana berkata...

PW tinggalkan jejak di sini...:)

azizul berkata...

terima kasih semua kerana sudi hadir,,jemput lah lagi,,ecece...macam kenduri pulak..

jom join vespa degil friend

Entri Terkini; Vespa Degil friends

azizul berkata...

terima kasih semua kerana sudi hadir,,jemput lah lagi,,ecece...macam kenduri pulak..

jom join vespa degil friend

Entri Terkini; Vespa Degil friends

fashah84 berkata...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

mizzkechique berkata...

salam ziarah dan balas kunjungan... bersantai2 kat sini... :)

Syuxer berkata...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer)..

hahaha ko pun masuk gak..samala dengan kita bro

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

aizamia3 berkata...

assalamualaikum..
singgah kat sini ye.. baru nak layan bw ni.. ;)

Lulu caldina berkata...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink