Home » , » status gelihati ditarik..lantak lah

status gelihati ditarik..lantak lah

habis emo satu hari pasal baru nak ping post dalam innit nuffnang..tiba-tiba tak boleh..kerana status gliterati vespa degil kena tarik....biarkan je laa..dalam hati memang nak try agensi baru...huhuhu..
nak try iklan dari mana pulak aeh...sape tau cer cite pendapat korang..
heartbeat,adverlets,innity..
innity tu bukan sampai tahap saya lagi kot...
tengok lah esok...
nak kaji satu-persatu dahulu....

3 ulasan:

el-janna berkata...

huhu padan muke ..kamu buat ape sampi kenen tarik tuh
ngahhaah

hee gurau je la
cian.. buat la lg sekali ,,ssaye pon penah kne tarik gk..pastu dah dpt balikkk

azizul berkata...

saye pasang advertlet kat blog lagi satu

mizzCloudy berkata...

askom hai :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink