Home » , » post entri tengah-tengah malam

post entri tengah-tengah malam

setiap hari korang post berapa entri?
time bila korang selalu post entri..dan ramai yang membaca blog korang?
ramai ker orang baca kalau post tengah-tengah malam..
setau saya dan darimana yang saya lihat,orang ramai aktif berblog pada waktu pejabat,dan antara 8-12 malam...lepas tu dah kurang..ye tak?

update entri masa tengah mala boleh..tapi
setkan catatan korang tu dan promote pada esok pagi..



kenapa pagi..pagi-pagi ni tampahan pula bila pagi cuti..orang mencari idea untuk tulis sesuatu kan..time tu laa diorang nak bukak blog..

8 ulasan:

missSandwich berkata...

hah, tapi mslh ny mlm je bru sy free..esok pg, xtw klau2 internet ter"disconnect" plak..*byk alasan* hehehe~

azizul berkata...

tu laa.siang esti macam-macan nk kene buat,,,patut ka ramai yang sanggup tinggalkan kerjaya dalam berblog..kena fokus betul-betul

hana berkata...

erm..
sehari satu entry aje..
haha...
bese nye ptg or malam aje free pas abes klas..
hehehe

EJA berkata...

update blog bila free je..selalu nye weekend ni nak exam lagi la jarang update :(

ezumie esbarisma berkata...

thnks singgah kembali.. sila ambil award awk ye..

http://ezumie.blogspot.com/2011/04/100-followers-ke-atas-sila-ambil-ur.html

dwaty berkata...

tak pernah lagi post entri tengah malam.. heheheh.. mesti waktu pejabat.. alamak kantoi... hehehe

nur ikhyar dee berkata...

setuju...malam2 draf siap2,publishkan around pukul 8am...

Tanpa Nama berkata...

[url=http://directlenderloandirectly.com/#foeam]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloandirectly.com/#cofyb payday loans online

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink