Home » , » SEGMEN: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

SEGMEN: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !


macam biasa klik banner

KAREKTOR KARTUN YANG PALING AKU MINAT DAN KENAPA


1-SHINCHAN - aku tertarik dengan sifat-sifat yang dia ada..


2-usop sontorian -Lagenda Parit Sonto | AZIZUL HAKIM sebabnya aku dah review kartun ini,,animasi melayu pertama

3-DRAGON BALL- aku tengok cerita ni dari sekolah rendah sampai ke sekolah menengah..
korang pun tau dah kartun ni ramai peminat suatu masa dulu..kita tengok tv bersama apollo





KARTUN PALING AKU TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK

1-ANIME JEPUN BLEACH-huh tak best dan tak berfaedah..kartun dia bukan lawa pun..
melalaikan,tak ada motivasi,tak ada nilai-nilai murni langsung...




JIKA AKU SUPERHERO ,AKU NAK JADI

SPIDERMAN- boleh bergayut sana-sini.. last ending boleh kiss ngan awek..keh,keh,,,

18 ulasan:

Kero Asyraf berkata...

gatal seyh owner blog nie
HAHA

wanie misa amane berkata...

Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

senyumSOYA berkata...

huhuhu..pnjg la tgn gayut2~ hihih..dr blog abg ben..hihi..

siti hidayah berkata...

amboi amboi. gatal nya. hehe

baca sini pulak >> http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

Hazrina Erin berkata...

eh same la kartun yg kite minat~ shin chan n dragon ballz!^^

jom baca sy punya^^
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

saya YANA berkata...

sekarang DB ade kat ntv7... hehe...

Hani Suraya berkata...

shin chan! shin chan! haha..

azizul berkata...

tapi sekarang ni tengok dragon ballz pun rase cam tak best..nape ae..mungkin kecik-kecik dulu selalu sangat tengok kot

Lulu caldina berkata...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Cik bEe berkata...

kita ade persamaan....heeheehe..cikbee spiderwomen...hahaaha

solo molo berkata...

tergelak-gelak bile tengok shin chan...

fashah84 berkata...

seronok tgok kartun..ingt zaman kanak2 dulu..sampai kena tibai ngan mak br gerak buat keje lain..hehehe..

azizul berkata...

cik bee: hah boleh dah la tu..keh,,keh

azizul berkata...

fashah84: kecik-kecik dulu..time makan pun bawak pinggan ket depan tv...betul tak?

Huszaini berkata...

minat gak dragon ball!!

Puteri Kasih berkata...

singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

Jemput singgah ke blog saya :)

Ara Farahah berkata...

usop... waa.. lame xtgk cite tuh..

jom lawat sini lak.. =)
http://farahahsulong.blogspot.com/

c-tea berkata...

sinchan...hehe...seronok jadi pembaca baru blog awak....salam kenal..
video penuh maharaja lawak minggu-3

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink