Home » , » SEGMEN: "Jom skodeng blogger lain!!"

SEGMEN: "Jom skodeng blogger lain!!"



erk...saya nak join..erk..sendawa..huhu

ramai yang fobia dengan hari isnin,
hari isnin tak de idea?
hari isnin hari sibuk?
tak tau nak post apa?
penyelesaiannya..ada di blog ! erk !

arahan

1- Masukkan header aku kat entri korang yang bertajuk: "Jom skodeng blogger lain!!".. Pastu, linkkan ke entri ini.. siap
2- Letak 5 link blogger yang korang wajib skodeng tiap-tiap hari.. Kalau tak cukup sila blogwalking a.k.a. skodeng blog orang lain sekarang.. tengah buat----siap


1- http://ciknalspeaking.blogspot.com
2- http://nadiemsharmz.blogspot.com/
3- http://syuxermelankolia.blogspot.com/
4- http://bbyuya.blogspot.com/
5- http://sayurlemak.blogspot.com/

inilah sebahagian bloglist baru saya...

happy blogging..

12 ulasan:

whitelover berkata...

haha selamat berblogwalking :)

nadiemsharmz berkata...

hehhee...tqvm....=)

MissNaL berkata...

tq2 azizul! nanti mira join..tgk la ptg2 skit ka mlm ka..;p skrg time to studyyy!!!!!!

azizul berkata...

misnal : bagus lah...saya jer yang tak study-study..exam start rabu ni

Umar Faruq berkata...

haha.. thnx dude.. aku amek ayat ko cket.. :)

[k]o{q}i[n] berkata...

aku xde dlm list ke..?? Hurmmm... ahakz..

azizul berkata...

koqin : aloh geng... next time ader segmen lagi aku listkan kau ae

~C-K-K~ berkata...

jejalan sini skodeng blog ni... salam perkenalan..^^

datang dari blog ni..

ok... saya dah join...

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/jom-skodeng-blogger-lain.html

| gad1s s0ypans | berkata...

ada hadiah x.....????
weeee......

c(:

srikandi cinta berkata...

skodeng sini jap

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

el-janna berkata...

heeeeeee cpat skodeng sayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink