Home » , , » buncit,comel ker?tak nak...

buncit,comel ker?tak nak...

selalu kalau lelaki yang lepas berumahtangga mesti perut buncit..mengalahkan perempuan mengandung..haha
comel ke buncit ni... munchet...
tapi bagi lelaki doirang mesti taknan perut buncit... memang tak terlintas dalam hati dan sanubari seorang lelaki nak membesarkan perut diorang kan...
jadi bagaimana nak mengelakkan perut buncit ni..

ini ada cara nak mengatasi..bagi akak-akak..boleh lah praktikkan kat suami anda yer..hehe

1-kurangkan minum banyak air
2-makan perlahan-lahan...
3-banyakkan pengambilan serat
4- banyak bersenam...
5- tarik nafas masuk kat dada bukan masuk kat perut..hehe.
6- mak saya cakap lepas makan jangan terus minum air...dan lepas makan jangan terus mandi...

15 ulasan:

Novelgurl berkata...

haaa..betul3 ~
mak saya pun bebel..eh cakap..hiaaa~

azizul berkata...

elakkan muchet...

sweet stalker berkata...

erm, pempuan boleh buncit jugak. bukan lelaki je..

azizul berkata...

stalker : yer ae

MuMMy CHoMell berkata...

ni nk elakkan perut muncit.. tp law da muncit camne??.. boleh guna cara yang same ke.. huhuhu

azizul berkata...

mummy: ape beza perut muncit ngan mincit?

Makbed berkata...

aku wat camne pun still buncit jugak. sob sob sob...

azizul berkata...

makbed: makbed lain laaa...out of category..hehe

aizamia3 berkata...

yang no 6 tu kekadang terlajak gak.. Lepas makan mandi.. lepas makan minum.. ;)

Nadhirah-chan berkata...

dan jangan makan dan minum air berselang seli . huuu~

cik sakura berkata...

betul jugak kan..org ckp mandi dulu sblum mkn..elakkan perut jauh ke depan..

MissNaL berkata...

hehe..nice info..yg last skali btul..lpas mkn jgn mnum air.tp pyh gak nk praktik tu kdg2.huu

WidadCutieyGirlZ StorY berkata...

sy rse saya buat semua tu..tetap kurus tak buncit22 pon...

cik kiwi's berkata...

lelaki buncit nampak sweet sangatttt. awww~

azizul berkata...

sweet?? alamak

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink