Home » , » vespa 90ss

vespa 90ss


dah lama tak update pasal vespa..
kali ini nak kongsi mengenai sejenis vespa yang bernama 90ss,90 supersprint

berkapasiti 90cc..yang membezakan ianya dengan yang lain adalah tayar spare dan toolbox berada ditengah..
ai dikategorikan dalam kategori smallframe..kat dalam malaysia ni bilangan vespa 90ss boleh dikira dengan thumb ups sahaja..hanya satu atau dua buah sahaja ...

3 ulasan:

APi berkata...

rare ni..
Super Sport pun payah ni pulak Super Sprint..

azizul berkata...

api: tunggu di kuala 30 april ni..menjelmalah 90ss kaler hijau

cik sakura berkata...

warna merah..awesome..sukanya..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink