Home » , » yamaha RXZ walaupun dah diberhentikan tetapi masih mendapat sambutan

yamaha RXZ walaupun dah diberhentikan tetapi masih mendapat sambutan

entri ni khas untuk peminat moto 2stroke
setelah diumumkan penamatan pengeluaranya oleh HONG LEONG moto ni semakin banyak di jalan-jalan..

dulu aku dah jual sebijik..
beli vespa
nasib baik ada lagi sebijik rxz simpan kat rumah..hehe..

bukan apa..serius aku cakap
bawak moto 2stroke lagi sedap dari bawak moto 4stroke..
sebab tu budak-budak tak kisah walaupun jem panas tengah jalan..

tahun ni ramai yang bertanya dan telefon aku..ader rxz nak jual tak?
ader coverset millenium nak jual tak..
aku dah tak der sume tu..
dorang ingat aku ni kedai sparepart ke?

bagi yang perempuan tu...
yang tak tahu pasal rxz...
mari kita baca nostalgia ini..
BETUL KER PENGELUARAN RXZ DIHENTIKAN | AZIZUL HAKIM

3 ulasan:

Ara Farahah berkata...

haaa.. rxz mmg co0l..
n xsume perempuan xtahu rxz.. hehe..
=)

azizul berkata...

betul tu..kadang-kadang..pompuan bawak rxz follow g konvoi..lagi laju bawak..heish..

Ara Farahah berkata...

he..? yg tu xtaula pulak.. xpenah join konvoi.. hehe.. =)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink