Home » , , » SEGMEN: BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH

SEGMEN: BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH



he...harini vespa degil asyik tidur jer... study hampeh... esok paper elektrik dan elektronik...
bangun otak blur... terus buka dashbord,, yeah,,abg ben buat segmen...

kenangankau besama sekolahku...

dah lama tak pegi sekolah...
nak cerita pasal sekolah menegah lah...
jangan terkejut ya... aku sekolah kat SMKA Nibong Tebal,Pulau Pinang...
produk SMKA vespa degil ni...

jika dahulunya masa rehat kita pergi kantin... apa menu utama dikantin... Yeah..itulah difikiran korang,, NASIK LEMAK,,,
ingat lagi bila pergi rehat di kantin mesti order kat Mak Cik Suri(tauke kantin) telur mata kerbau,,, tapi kuning telur cair..kalau tak cair taknak...huhu..
sedap woo makan nasik lemak...

masuk kelas panas...
bila masuk kelas lepak bawah kipas dulu kat belakang...tiba-tiba aku terhidu bau kentut...
bila terkentut... cobe bayangkan orang yang makan telur lepastu kentut...
habis bau satu kelas...sampai budak perempuan pun bau...
memangdangkan muka aku adalah muka yang tak boleh dipercayai oleh kawan2... aku pulak kene tuduh... malu beb kena tuduh kentut dalam kelas... semua orang tunjuk aku... dak pompuan kelas aku yang terhidu kentut tadi pun toleh kat aku... perh.."aku tak kentut pun"...

siapa la yang kentut snyap-senyap tak mengaku pulak sehingga aku dituduh begini...
bila kelas habis... jalan nak balik...
aku tanya member-member aku,,,

aku : sapa kentut tadi ha
member: aku laaa,,hahaha,,,hg kena tuduh...

cilanat,,,hayun.. tadi awat hang tak mengaku,,,habih aku yang kena...dejei...

jadi
: moral disini tak perlu la makan nasik lemak di kantin pada waktu rehat..
kedang-kadang terkentut..kadang-kadang tak tahan dengan pedas sambal dia tu sampai cirit birit disekolah..
faham-faham lah toilet kat kelas tak best...terpaksa balik asrama..buang kat asrama..

banyak lagi kisah suka duka saya kat sekolah ni,,,
eksiden,
ponteng,
skodeng,
hantu karipap..
histeria besar-besaran anjuran jin kepunden
kenangan bersama cikgu prektikal
macam-macam lagi..

abg ben...
nak join banyak kali boleh,,,
tapi entri lain-lain..

8 ulasan:

@ku d! sin!e berkata...

nasib baik tak pernah kena macam tu...hehe

aNiss :):) berkata...

hahaha =) kesian awak sampai kena tuduh.. hehehe... pape pun, zaman sekolah tetap TERBAIK =)

azizul berkata...

malu woooo...

amie... berkata...

salam.....
hahaha....naseb....naseb.....

MissNaL berkata...

haha.ada gak cmtu.. lawak2!

Rafidah Farhana berkata...

kesian gila. hahaha.
tapi zaman sekolah la time best nak tibai nasi lemak dgn kawan-kawan :)

azizul berkata...

sekarang kat kantin dah takbleh makan nasi lemak...huhu..

Wafiy Suzly berkata...

singgah sini dari blog BA, jemputlah singgah kembali, nak jadi follower pun boleh ^^ hope sudi berkenal kenal yee, happy blogging..

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/nak-join-klik-header-ni-selalu-sangat.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink