Home » , » SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER



asalamualaikum...selamat tengah hari..dah lunch belum?
abg ben tanya kita kenapa kita menjadi seorang blogger
so meh aku saya jawab...KENAPA AKU JADI SEORANG BLOGGER...
blogger yang dimaksudkan itu adalah penulis blog yaa..jangan tulis macam karangan sekolah rendah pulak..aku sebuah blog...hehe

okeh aku menjadi blogger ni kerana pengaruh rakan sebaya dan media facebook punya pasal...
mula-mula main facebook..berfesbook ni ada batasannya..bila lama-lama boring..habis game dalam facebook tu dimainkan...dah taktau nak buat apa...then saya pergi wall member-member..diorang sibuk mempromosi blog diorang...wa...macam best...terus membuat cubaan kali pertama... memandangkan saya join satu kelab..saya buat blog untuk kelab..sekadar nak promote lah...sambil-sambil situ saya godek-godek..macammana nak uruskan blog ni..tak lama pun..stop seketika...dalam setahun kemudian..saya mula buat blog balik... dan memberi penekanan lebih serius..blog ni pun baru berusia 4 bulan...tengok la archieve...betul kan..
sebangai pelajar mekanikal..takkan hidup seharian nak mengira dan mempraktiskan otak kiri jer...kena lah seimbangkan otak anda..so inilah jalannya..berblog..memikir sesuatu untuk menulis..betul tak..

rasanya takat ni lah..tapi ada ramai bertanya kenapa aku rajin tulis pasal vespa..nanti vespa degil akan singkapkan dalam beberapa episod ya...nantikan..

19 ulasan:

Haris Kaito berkata...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

datang bace ceritera kamu dr blog abg ben.. :)

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

Anna berkata...

hi! yer, nak tahu juga kenapa Vespa ni. :)

singgah dari blog En. Ben

Kimi Yun berkata...

aiii,,,Yun dtg singgah dari belog abg ben naek jet pejuang,,,

mai jemput dtg belog Yun,,de makan2 cket...

http://sakurayaki.blogspot.com

^^eKaTiKaH^^ berkata...

Hai..Singgah dri Segmen blog Abg Ben..

cik sakura berkata...

cik sakura dtg baca sekejap..

azizul berkata...

anna: nak tau pasal vespa..tunggu nanti lepas tutup GA huhu,.,

yeaah..operasi terjah blog korang pulak

farysa allyssa berkata...

hoyeahhh. datang lawt dari segmen abang ben
good luck and mai la ke blog. jadi followed pon baik. kene rajin2 tao :)

Pemuda Haparan berkata...

terjah sini..knp jadi seorg bloggers..huhu..ade mse terjah la blik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

kemboja berkata...

singgah dr blog mrben

nurul nadia nasir berkata...

salam singgah dari blog BA!

akmall berkata...

hye-all!!..

datang dari blog Abang Ben... nice one... naik beca...hahah

good luck!

Sal Saari berkata...

semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
intai2lah sy..

Nizam berkata...

datang dari blog abg ben.... :)

Jay berkata...

salam persahabatan...terjah blog ni...ada masa terjah lah blog saya ye..
http://jai-diari.blogspot.com

:)

Koko | Prophile berkata...

singgah sini dari belog abg ben ((:

waaa best jadi pilihan #1

Daygku Nurhayatii berkata...

wooo. congrates :)

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ berkata...

tahniah menjadi pilihan Bamben!! keep on blogging okeh!! goodluck ^^

Dalila berkata...

Tahniah! menjadi pilihan entri sifu ben No 1 ;)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink