Home » , » handphone hilang

handphone hilang

hujung-hujung semester...minggu nak balik... hakikat di asrama...
masti ada handphone hilang... apalah nak jadi dengan si pencuri ni... ini bukan kadang kadang... di mana-mana asrama... kalau time nak balik jer mesti ada yang hilang handphone... kesian la kat orang sikit...

korang penah kena curi hanphone tak?
aku pernah time kat matrik dulu... baru jer repair SE w910 tu..
malam tu balik dari majlis buka puasa dengan rakan sekelas dekat pekan kulim...
kami terus pergi jaya jusco bandar perda beli barang dan ushar-ushar baju raya sikit..
dalam pukul sebelas kami balik... badan aku memang letih.... terus tangkap katil sambil pegang hanset... tiba-tiba aku terlena... esok pagi member aku gerak ajak makan sahur.."ijoi bangun sahur weh"... tiap kali bangun mesti cari hanset dulu kan? jam tak der... bila cari tak jumpa.. tengok lama almari tak ada...
dah sah kena curi... cilaweng... hari yang sama member aku pun hilang handset jugak... dah sah ini satu kes kecurian...

hai..apalah nak jadi kami beli handset susah-susah kumpul duit... korang senang ja curi lepastu jual...

moral disini : jaga-jaga berhati-hati dengan handfone anda ya... dah mahal pakai i phone,pakai blackberry tu jangan laa menunjuk sangat,.. ada mata memandang..lebih-lebih lagi adik-adik yang duduk asrama...

4 ulasan:

sweet stalker berkata...

i time duk hostel tak pernah hilang phone..tapi salu hilang baju. huuu :(

azizul berkata...

aik baju pun boleh hilang....

cik mirae ... berkata...

mse dok asrm dlu sllu hlang duit.. hu.. :)

nana riduwan berkata...

jijul matrik mana haa??

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink