Home » , » maharaja lawak lebih best berbanding akedemi fantasia

maharaja lawak lebih best berbanding akedemi fantasia

vs





jika dahulu semua orang buka astro tengok akedemi fantasia..nak tengok khai-vince dan mawi..
tapi sekarang ramai yang dah beralih pula kepada maharaja lawak...

maharaja lawak memang best dan dapat tarik minat penonton..tak kering gusi..

dengar juri komen pun lawak juga,,
berbanding dengan AF..memanjang nak sedih ja..asyik-asyik muka ketat jaa bila komen..

walau bagaimanapun maharajalawak the best bagi aku,,,
ingat malam ni pukul 10 astro warna..

nak sokong sapa pulak malam ni?

3 ulasan:

saya_arief berkata...

AF xbest..
ML jaoh lagi best.
hahaha.

Syuxer berkata...

af memang haramjadah x best..
ML,kita x tengok lagi hehhe..malam ni nak layan kot..heheh

Tanpa Nama berkata...

malam ni tak boleh tengok..dok dalam bas..balek batu pahat

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink