Home » , » jom shopping sampai ke negeri china

jom shopping sampai ke negeri china

menuntut ilmu sampai kenegeri china,
apa kata kita shopping/berborong sampai kenegeri china pula
kepada wanita,
anda memang suka pergi shopping kan?
beli belah juga adalah hiburan no satu bagi wanita..

bagi peniaga-peniaga barangan..
jika untung sikit..ambil barang dari pemborong tapi harga mahal..


jom lah ke china..
pusat beli belah seperti di guangzhou,beijing,shang hai,nanjing road dan sebagainya..
ramai peniaga-peniaga kita memborong di sana..
seperti baju,beg-kasut dan sebagainya...memang murah..
kat sana ada plaza jual beg saja..
jual baju saja..
jual jam sahaja..
jual kasut..
kita boleh targetkan kemana yang ingin kita tujui

ramai rakyat malaysia membeli belah di china..ada yang sampai bawak balik barang pakai shipping masuk kontena..
dan barulah mereka edarkan di malaysia..

serius murah,,,aku pun ade kenalan yang memborong barang di china..dia cakap memang letih..tapi puas..
bawak 7k..memang pasti ada bakinya..
dia cakap memang puas..selain untung yang lebih banyak..kita dapat melihat keadaan tempat orang dan melancong..

berminat?
banyak kursus diiklankan..
dan bagi permulaan..cubalah dengan trip rombongan ataupun berkumpulan..


2 ulasan:

diyana berkata...

macam menarik je!! ^_^

azizul berkata...

jom-jom shopping

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink