Home » , » jangan jadi student tapi stupid

jangan jadi student tapi stupid

nak...o nak..nak karipap?
haha..mak cik ni hantu karipap
diilhamkan oleh balas,,,
dah berapa lama korang jadi student? 20 tahun?11 tahun?15 tahun?
lama jugak laa kita bergelar student ni ea?
aku pun masih bergelar student..
dah jadi student tu kena lah study betul-betul..buat perkara yang senonoh..
buat la tabiat seperti orang yang terpelajar..
jangan buat perangai macam orang stupid..ok..

ini harap jer pegi sekolah,,kat sekolah tapi asyik buat masalah disiplin..inilah yang dinamakan stupid student,,,walaupun pegi sekolah belajar pandai-pandai tapi menyusahkan orang lain baik tak payah betul tak...

korang perasan tak kenapa dari kecik kita diajar dan dileter suruh buat itu-ini..
sebab kita diajar dari kecil supaya bila besar nanti tak menyusahkan orang..
dulu cikgu selalu pesan jaga kebersihan sekolah,kemaskan bilik..

ingat'jika kita menyenangkan seseorang,maka ada orang lain yang akan menyenangkan kita'
aloh aku dah buat hipotesis laa..
tapi itulah yang dipanggil hikmah dan berkat kehidupan..

3 ulasan:

Cik Ila berkata...

tajuk yg bagus!! :)

azizul berkata...

tajuk je ke?

azizul berkata...

tajuk je ke?

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink