Home » » giveAWAY dari nana

giveAWAY dari nana



nak join giveaway..dapat topup rm30 pun ok gak..he..dah lama orang tak topupkan..
nana baik hati, topupkan sye ae..hihi



syarat-syarat


kena jadi follower nana. dah
tag berapa ramai yang korg sukka.   yaya, AMiRaLiYaNa's ..
buat satu entri pasal giveAWAY nie.
 -inilah entrinya..

sesiapa pembaca yang nak join boleh klik banner yer...

sekian,,,

5 ulasan:

MissNaL berkata...

thanks tag azizul.. mira dah join dah.. nak topup free.. hehe.. ;p

azizul berkata...

tu laa..igtkan blom join...

azizul berkata...

tu laa..igtkan blom join...

nana riduwan berkata...

en.jijul..
heheheh..ske ati nana je nk pggil mcm 2 kn..
ok2..
nnt malm sket nana join ye..
nk belogwalking jap..

jom ajk rmai2 join GA nana.. :)

azizul berkata...

nana : dah bese kene paggil nama tu..hihihi..

ok...akan di radiasi kan

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink