Home » , , , » mulakan hari dengan hati yang terbuka

mulakan hari dengan hati yang terbuka
setiap hari kita bangun dan bersedia nak pegi kelas atau pun kerja...
setiap pagi dalam tandas mesti korang mengeluhkan "aduhhh,,,kerja lagi pagi-pagi ni.bila la nak sampai hari cuti"
haaa betul tak?
jangan nak sembunyi lagi...

bagaimana nak selesaikan nya...
mulakanlah hari anda dengan hati yang terbuka...bila hati kita terbuka minda kita juga terbuka..dan kita akan berasa ceria..

betul tak..macammna nak buka hati tu?
-tenangkan hati kita,,,,
-sentiasa menberi senyuman
-bersedia untuk memberi komitmen sepenuhnya..
biar hari ini lebih baik dari besok..


Ya Allah... bantulah & bimbinglah kami agar mudah bagi kami untuk memberi maaf kepada siapapun yang pernah bersalah kepada kami dengan setulus-tulusnya. (Ingat kembali siapapun yang pernah bersalah & maafkan dengan setulus-tulusnya sambil menyadari bahwa hubungan hati anda kepada Tuhan adalah yang terpenting & jangan sampai hubungan ini dihalang-halangi oleh emosi-emosi negatif yang diakibatkan orang lain terhadap anda)

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink