Home » , » ayam goreng berdarah

ayam goreng berdarah

korang pernah makan ayam goreng?
mesti semua orang minat ayam goreng kan..
tapi yang lecehnya..bila kita makan kat sesetengah kedai dan restoran
korang pernah jumpe ayam goreng berdarah?
contohnya kat celah-celah tulang tu..
kadang-kadang bila cubit isi sikit pun dah ade darah ayam..
macamana ini berlaku..
ayam ni tak masak habis ke?
ataupun tak habis cuci..?

boleh makan ke?
disebabkan ini adakah darah itu dikategorikan sebagai najis..
apa hukumnya?


3 ulasan:

chinta... berkata...

chinta selalu gak terkena..tapi biasa kalau peha mmg selalu ada yang berdarah...entah kat c2 lambat nak masak kot..tu smpai skrang chinta x suka mkn peha ayam...

azizul berkata...

entah lah,,,kadang fikir jugak nak makakan atau tak

azizul berkata...

entah lah,,,kadang fikir jugak nak makakan atau tak

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink