Home » » UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA,UBM

UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA,UBM


kalau nak join,sila klik banner

nama: muhammad azizul hakim bin idris
nama blog: azizu hakim (http://azizulhakim91.blogspot.com)

pandangan mengenai dunia blog pada masa sekarang

-pada pandangan saya blog ada;ah sebuah tapak untuk berkongsi,berinteraksi,menggiatkan lagi carian internet,perniagaan dan sebagainya.
semakin hari-semakin ramai yang menulis blog..seperti cendawan tumbuh selepas hujan,,
ini adalah suatu impak yang baik dalam dunia blog ini..kerana semakin banyak cabaran dan saingan yang perlu dihadapi..
untuk mencapai sesuatu yang tinggi pastilah disajikan dengan usaha,berblog juga perlu digiatkan dengan usaha supaya blog kita menjadi terkenal dan penuh dengan sumber-sumber terkini dan bahan-bahan ilmiah..


pandangan mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

-mengenai IPTM diharapkan institut pengajian tinggi maya ini bergerak lebih aktif dan memberi input-input yang berguna dan berkesan kepada blogger-blogger tanah air..

2 ulasan:

Nizam berkata...

nizam datang singgah dari UBM.. :)
jemput ke blog nizam yer. :)

azizul berkata...

thanks yer

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink