Home » » wahai exam..semakin hampir kepadaku

wahai exam..semakin hampir kepadaku

alamak..final exam semakin hampir...minggu depan jer lagi..

aku still kat rumah lagi..sabtu ni kot baru nak balik johor

apa ang korang buat time nak dekat-dekat exam ni?
kalau aku buat ulangkaji yang mana penting jer..tak de spot topik mane-mane..

sesetengah orang ada soalan spot laa...target topik ni masuk laahh..
aku rasa baik baca semua..betul tak..tak rugi pun..

bila dah dapat soalan spot..peh muka bangga..kalau tak keluar soalan tu..nah amik kusut habis..

exam tu sekali jer..
lepas exam tu lepas la soalan yang spot tu...yang penting kita akan gunakan apa yang kita belajar untuk masa depan..kan?

5 ulasan:

Nadhirah-chan berkata...

gud luck yer . saya pun tengah terkejar-kejar nak catch up balik semua pelajaran wuuuu T_T

azizul berkata...

huhu..same laa kite..

azizul berkata...

huhu..same laa kite..

missSandwich berkata...

jgn lpe wt pass year..sgt bguna~

azizul berkata...

baik kak

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink