Home » » beli ijazah palsu hanya rm240

beli ijazah palsu hanya rm240

dengan bermodalkan $80 atau rm240..seorang boleh membeli segulung jazah dan ataupun doktor falsafah tanpa sibuk-sibuk mendengar kuliah dan mengambil peperiksaan....
memang senang,,,,bila dah dapat ijazah palsu ni mereka berlagak seperti bekas mahasiswa cendiakawan,...

Ditambah sikap orang ramai yang mudah percaya dengan kepetahan seseorang individu bercakap tanpa meneliti latar belakang pengajiannya selain kelemahan majikan di Malaysia yang hanya melihat rekod jenayah orang yang memohon pekerjaan tanpa menitikberatkan status pendidikan menyebabkan kegiatan membeli ijazah sarjana dan PhD palsu semakin berleluasa...

sejak 2004 antara 40-hinggA 50 kes yang ijazah dan phd mereka diragui...bukan senang nak dapat phd atau ijazah..

aku ni pun terkial-kial mengejarnya,...bertahun2..yang mereka membeli ijazah palsu hanya tunggu proses dalam tujuh hari sahaja dah dapat..

kalau nak bandingkan harga rm240 dan yuran untuk mendapatkan ijazah tulen yang berupuh ribu ni..memang jauh bezanya..

sumber info-myMetro


2 ulasan:

crayon berkata...

dr fazley!! yayyyyyy!! hahaha

azizul berkata...

haha..aku tak sebut...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink