Home » , » antara tidur mimpi dan realiti

antara tidur mimpi dan realiti

selamat malam semua... ada yang tak tidur lagi kan,.. kenapa tidur lambat nieh,,, sok tak keje ker?
sebelum kita tidur..jom bincang antara tidur mimpi dan realiti...
pernah tak korang impikan sesuatu mimpi... mestilah mimpi yang baik kan..,
pernah tak korang mimpi... dan tak beberapahari lepas tu benda yang sama jadi kat korang...
saya pernah jadi macam tu..memang best kan..."aih ni macam mimpi aku haritu" tak sangka jadi real..,

so...betulkah mimpi itu hanya mainan tidur semata... tak juga kan?...
sebenarnya mimpi juga aalah sebagai petunjuk bagi kita....

kalau kita mimpi baik ucaplah syukue alhamdulillah..
dan dapat mimpi buruk istighfarlah dan bawa-bawa selawat serta mengucap ya...

jangan lupa..baca doa tidur...selamat malam...

eh jab tapi kalau mimpi sampai mengigau macammana pulak..jom baca kat sini pula- mengigau | AZIZUL HAKIM

2 ulasan:

NUMASARA HANA berkata...

mimpi panjat pokok rambutan minggu lepas tapi sampai hari ni tak dapat makan rambutan lagi...

azizul berkata...

nanti dapat lah tu..hehe

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink