Home » , , » kadang-kadang smart phone ni bodoh juga

kadang-kadang smart phone ni bodoh juga

harap nama jer telefon pintar..tapi apesal lembab jugak..patut la orang panggil blackberry tu blackberak..
asyik hang jer...
ingatkan membantu...tapi lebih mengusutkan
kenapa sealu jadi lembab?

- Memori ‘history’ di browser yang jarang dipadamkan
- Memori di ‘Log Event’
- Aplikasi yang dibuka bersamaan terlalu banyak
- Conversation yang tidak di tutup, seperti : BBM, YM, Gtalk, PingChat

jadi lepas bukak sesuatu..cam main game ker,,jangan lupa tutup balik..jangan dok biar running jer..kalau tak boleh jugak..ambil segelas kopi..celup blackberry kat dalam tu biar bertambah black..

iphone pun same..kalau hang taktau nakbuat ape..nak cabut bateri pun tak boleh..

1 ulasan:

Nurun berkata...

KALO HP SELALU HANG, I SELALU PEGI FORMAT BLK SMARTPHONE I TU KT KEDAI TAK PUN MNTK BF I TOLONG FORMATKN.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink