Home » , » internet slow,semua benda tak boleh jadi

internet slow,semua benda tak boleh jadi

selamat tengahhari?
dah lunch belum??
lunch apa tadi??
tak ajak lunch pun...

hujung-hujung bulan macam ni mulahlah timbul pelbagai masalah kehidupan..
tambah-tambah lagi broadband dah sampai limit volume..
uh.. menyampah,,, bila internet slow semua tak boleh buat,,, semua tak boleh jadi...
nak buka paper online,,,
nak blog walking,,,
nak post entri,,,
nak facebook...

tapi vespa degil penyabar...ehheehe...
biar lama sikit tak apa... boleh tunggu sambil-sambil study subjek elektrik dan elektronik..
paper hari rabu ni...doakan azizul hakim boleh jawab dengan betul dan dapat keluar examination hall lebih awal yer..hehe..itu satu tabiat...

okeh...sambung study

5 ulasan:

Sis Aieda berkata...

yup..
berok band suda capai limit :)

btw,gud luck..:D

fuuyooh berkata...

brodband memang begitu, bayar mahal.. tapi ade limit..
Aku terlupa

azizul berkata...

tu laaa....memang kedekut...bukan untuk kepuasan oengguna ..malah untuk material semata-mata...

internet semakin penting kepada kita...
exspecially blogger...hehe

Farhana Jafri berkata...

xpa.. dh xlma dh nk msuk blan mei.. sbaq ja la no~~ :P

jemput singgah ANASAURUS :)

MissNaL berkata...

goodluck azizul! wish me luck too..;p

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink