Home » , » CONTEST ALYA : AKU DAN ALAM.

CONTEST ALYA : AKU DAN ALAM.

                                                 

sebelum tamat tempoh baik aku join kontest ni kan alya..
huhu...

kontest ni agak menarik..aku dan alam..harap tuan kontest ni pun begitu..cintakan alam semula jadi...
sayangilah bumi kita...

ni gambar yang nak ditayangkan..

ni masa tengah mancing
ni pun tengah mancing kat perairan pulau pinang

ikan pun alam jugak kan..


ini masa pegi royal belum..bersama geng di kolej mara kulim

ingat perempuan saja boleh letak gambar banyak-banyak lelaki pun boleh tau

inilah mangsa tag..

1-Areen Tembam Punya Cerita
2- ...hana0OHana...
3- blog vs diari...
4- Azariah Kamis punya blog_ _ _
5- Makbed\

1 ulasan:

whitelover berkata...

oho dpt ikan :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink