Home » , , , » shushi tak sedap

shushi tak sedap

okeh..dah selesai tugasan semua fuh lega..dah tengah hari...tiba-tiba ada member ajak makan shushi... terus mengelak... dari makan shushi baik pegi makan warung mak janda... lagi sedap...
orang jepun jenis malas masak makanan ker... mentang-mentang ikan itu bangkainya boleh dimakan... terus tak masak... err..loya tekak...
dulu pernah makan sekali jer,,, shushi tu taruh belut... cuba lah makan,,, memang tak sedap,,,
tak boleh masuk dengan tekak aku ni... tekak aku boleh masuk kenny rogers roaster,kfc,mcd,warung mak janda jer,,,hehe..


sape suka makan shushi meh debat,,,huhu...
serius aku cakap,sambal belacan lagi sedap dari wasabi..
wassuuup..

4 ulasan:

sweet stalker berkata...

i suka makan shushi..tapi tak suka letak wasabi. huuu :)

MissNaL berkata...

xsedap ehh? xpenah makan tp teringin nak makan..

Ameh Wahab berkata...

sedap la...tpi jgn la mkn yg raw lg tu...cm sy suke mkn yg dh goreng dgn tempura tu ..kena pandai pilih la..yummy sedapnye...dulu mase bercinta dgn husband pun dia x suke sgt tpi bile dh kawin ni siap suh blajar lg wat sushi..hehehehe..

cik sakura berkata...

sushi ni sedap..tapi ikut selera orang melayu..jangan makan yg mentah2 sgt..tak tertelan nanti..ada yg bergoreng..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink