Home » , » video nabil pakai tudung,maharaja lawak 5

video nabil pakai tudung,maharaja lawak 5

minggu kelima sudah lagi beberapa minggu sahaja nak final dalam maharaja lawak..
minggu kelima ni jihan terkeluar...amir masih terselamat...dia agak perfom minggu ni...
nabil pula..ok laaa...tapi minggu ni jozan yang terbaik...

jom kita tengok viedo maharaja lawak nabil pakai tudung..hehe..detectif conan

3 ulasan:

sweet stalker berkata...

entah lah..skrg dah tak suka sgt kat nabil hipokrit je lebih..huu. suka jozan lagi..:)

nurul nadia nasir berkata...

saya suka nabil!hee comel yaww haha

azizul berkata...

jozan dan nabil ada kekuatannya tersendiri...jambu lah pilihan saya..sebab diorang legend he

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink