Home » , , » antara broadband dan streamyx

antara broadband dan streamyx

sem depan dari asrama pindah ke rumah sewa..
apa nak pakai lepas ni...nak kekalkan broadband ataupun streamyx pulak...
bosan lah pakai broadband... kadang-kadang laju kadang-kandang slow macam tut...

1-broadband boleh bawak kemana-mana...streamix..setakat dalam rumah jalah...
2-broadband ada limit...streamyx unlimited...
3-broadband kadang slow...streamyx boleh laa laju sikit
4-broadband lebih murah dengan kapasiti kelajuan lebih tinggi berbanding streamix...tapi bergantung kepada liputan kawasan anda..
kalau line tak ok lebih kurang jugak
5-kalau pakai streamik..kat area kampung takut pencuri kabel telefon rembat kabel pulak,...
dah tergendala internet..

masing-masing ada pro dan kontranya tersendiri...

apa pendapat korang untuk aku sebagai blogger ni..nak pilih mana satu?

nak pasang astro lagi heish...



10 ulasan:

putERi-kAtEk berkata...

pakai wifi kolej, free...tapi ada jugak web yg kena block...HAHAHAHAHAHHA

putERi-kAtEk berkata...

pakai wifi kolej, free...tapi ada jugak web yg kena block...HAHAHAHAHAHHA

.........cP~ berkata...

salam

guna dua2.. hehe..

azizul berkata...

puteri katek : wifi kolej lagi slow dari yang broadband ngn streamyx

Syuxer berkata...

pakai streamyx la bro..kongsi ramai2..unlimited tuh penting..slow ke tak,itu perkara kedua(line ada periodnye gak kan heheh..

yang broadband tuh ko beli gak pakai prepaid..penting gak tuh time ko nak wat assignment dalam kelas ke,time kecemasan ko nk upadate blog yang ko dapat tackle awek cun ke..heheh

yang penting,pakai dua2..

azizul berkata...

syuxer: ok..idea yang nice..

Ayie berkata...

teman pilih stremix.. dah naik berbulu ngan berukben nih.. hahahaa

azizul berkata...

ptut lah..haha

umiliza989 berkata...

amboi....samapi bertukul kat broadband 2...memang ganas

Popoi berkata...

p1 wimax~ ^^

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink