Home » , » maharaja lawak minggu keempat,Amir terselamat lagi

maharaja lawak minggu keempat,Amir terselamat lagi

aduh..please la..amir terselamat lagi..
alex terkeluar dah..
jozan dengan tabung suraunya
jambu terbaik..hahaha..

taknak sembang pasal tabung
taknak sembang pasal amir.
dari buat pertuduhan melulu baik kita memuji..

jom tengok klip video ni dulu



ya,,kumpulan jambu..erm..terbaik lah..muka macam legend tapi hati kiut macam orang tengah baca entri ni..
memang terbukti,lawak mereka dah menjadi kegilaan ramai penonton..
jambu ada stlye nya tersendiri,,betul tak..

sapa lagi minat kumpulan jambu?

4 ulasan:

nadiemsharmz berkata...

huhu..xpnh lg tgk maharaja lawak nih..dah la kat kolej youtube kne sekat...minggu dpn kne layan sepuas ati kat umah=)

azizul berkata...

aloh you tube pun kene sekat..kolej ape tu?

nadiemsharmz berkata...

hom la kne sekat..truk benau kan..kat sintok nih..ce teka!.hahha

azizul berkata...

uum konfem..haha...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink