Home » , » gambar motosikal pelik

gambar motosikal pelik

jika haritu kita tengok gambar kereta pelik dan unik | AZIZUL HAKIM

sekarang mari kita tengok gambar-gambar motosikal pelk dan unik pula..

jom kita tengok satu-satu

                                                 yehaa,,meroket kebulan..rim dah macam mbx80

                                                               nice kustom...otak kotor


                            hajat nak pakai harley davidson...dapat hendal pun boleh laa pasang kat skuter

                             dah besar tak reti nak imbang..silap-silap boleh langgar orang sebelah tu



                                                               nah side car...jadi kereta betul dah


ni moto ka kapal korek ataupun kereta kebal?


 
                                               jaga-jaga bang...sentiasa wekang..lepas ni buat tayar belakang sajapulak..whelie  sepanjang masa


                                    yehaaaa.....jom race...turun bukit boleh laa..try naik bukit tengok..

5 ulasan:

[k]o{q}i[n] berkata...

style bro...

Nick berkata...

pelik ah tapi unik.. hahaha

Farhana Jafri berkata...

hahaha yg last tu best.. bhagia je trun bukit.. naik tolak sndri la~~ exercise sket.. amalkan gaya hidup shat.. muahahahahaha

jemput singgah ANASAURUS :)

FaKArePa!n berkata...

dah nampak macam bukan moto ni..

azizul berkata...

hahaha...inilah jika kreatif

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink