Home » , » gambar kereta pelik dan unik

gambar kereta pelik dan unik

selau anda pergi autoshow kerana ingin melihat kereta yang dimodified kan,,
tapi memang betul tak semua kereta cantik dan menarik..

sekarang jom kita tengok kereta yang telah diubahsuai tahap gaban..

ni namanya kereta kura-kura....

memang rare lah,,siap nampak dalam,,

akibat terlalu taksub kepada kasut,inilah jadinya

,,santai

van ni agak menarik,,ubahsuai yang ekstrem..kalau warna hitam lagi garang..

kereta untuk klinik gigi nak pegi demonstrasi cara gosok gigi kat budak tadika

akibat sesat didalam semak...habis kemuncup melekat

hayun punya tuan kereta..lupa pakaikan baju le tu..seluar dalam dah pakaikan dah

cute la kereta ni...

5 ulasan:

Biey berkata...

kreatif !!

Terjah dari belog Abg Ben..

Hot Entry !!
Realiti Kehidupan : Pasangan Suami Isteri VS Pasangan Zina !! ..

Nava Kishnan berkata...

This is some awesome, really nice and lovely to look at how creative the pics are.

idzhar berkata...

wow!

the phantom kid berkata...

wah!! m'narik la..haha XD

dhilla nazli berkata...

style giler ah. =P

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink