Home » » facebook menjadi amat penting

facebook menjadi amat penting

sekarang ni..facebook menjadi alat komunikasi yang amat penting bagi aku..
dahulunya aku lah antara yang paling lambat buat akaun fb berbanding dengan kawan-kawan..
bila orang sembang pasal berfesbook.aku buat derk jer..
sekarang ni apa sudah jadi..
semua alert dan info berada di facebook..
lecturer bagi assignment pun dalam facebook..
nak buat pengumuman pun dalam facebook..
serius kalau tak buakak facebook sehari pun aku boleh ketinggalan..
bila dah ada facebook ha..jadilah aku macam sekarang ni..berblog pulak..hehe


2 ulasan:

sabree hussin berkata...

pergh.. penting2 lagi2 kalau nak up kan traffik blog

azizul berkata...

yer,,same lah kite

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink