Home » » segmen : kongsi pengalaman

segmen : kongsi pengalaman



okeh saya join...
saya pilih soalan satu

1. pengalaman ambik lesen keta or moto...

pengalaman ambik lesen moto and keta..alah senang jer..pejam mata pun boleh buat..
tapi paling malas sekali time kelas teori...bosan giler..last-last..saye keluar pegi lepak minum kat kedai makan...haha..agak-agak lagi setengah jam nak habis baru saya masuk..

bila teori test komputer pulak..berdebar-debar tunggu dari pagi hingga kepetang..bila sampai giliran tiba-tiba pulak chips dekat kad pengenalan tak boleh baca...hadui...kena buat smartcard..buat dalam masa 15minit terus blah,..nasib baik lulus..

tibalah time praktikal..kalau bawak moto best time brek kecemasan...huhu..creeettt..bunyi tayar..
time kereta yang gabranya time belajar perking dan naik bukit..
alah kereta orang bukan kereta aku..rosak+kemek pun takpe..haha

saat-saat paling tak best adalah time jpj duduk sebelah kita drive untuk test.
bawak dengan relax dan berlahan...bawak laju sikit kena marah....

okeh itu sahaja..selamt membaca

5 ulasan:

MissNadh berkata...

haha..dah expert bole la camtu..ade lesen mto je..kete belom lg..hu

GeminiGurlz berkata...

thanks 4 joining..
jpj pukul tgn lau bawak laju2...hehe

azizul berkata...

geminigurlz : jpj tolong tekan brek laa..haha

azizul berkata...

missnadh: haha..pelan-pelan belajar

GeminiGurlz berkata...

kaki xsampai.. hahaha... tukar gear bole la...
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/senarai-blogger-join-segmen-kongsi_4127.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink